Janneke van Dijk

Wat leuk om elkaar hier te ontmoeten! Ik ben benieuwd om te horen wie jij bent en wat je hoopt te vinden!

Want ga er maar aan staan; een psycholoog vinden die bij je past. De drempel kan hoog voelen, en misschien zit je niet lekker in je vel. Dan kan een keuze maken best lastig zijn.

Voor mij geldt dat ook. Ga er maar aan staan; jou hier een indruk te geven van wie ik ben en hoe ik werk, zodat jij verder komt in die zoektocht.

Aansluiten bij jou en bij jouw behoeften is voor mij het meest belangrijk in ons contact. Hierin blijf ik dicht bij mezelf. We werken samen op een basis van openheid en vertrouwen. Als psycholoog ben ik een gewoon mens. Eentje die (ook) hoge eisen aan mezelf, en aan mijn werk kan stellen.

We gaan niet kijken naar wat er mis is met je, maar we onderzoeken hoe je in elkaar steekt. Als je dat beter begrijpt en kan waarderen, kun je jouw eigen vaardigheden en kompas (weer) meer kunt gaan gebruiken in je dagelijks leven. Soms betekent het ook dat je nieuwe vaardigheden aanleert. Dit vergt moed, geduld en mildheid naar jezelf!

Als therapeut sta ik in jouw proces zonder oordeel naast je en moedig ik je aan. Ik sta je bij met wetenschappelijk aangetoonde effectieve methodes en omarm ook het ervaringsgerichte werken. Ik heb gemerkt hoe krachtig het is om thema’s en emoties te ervaren in het hier en nu. Daarom vul ik de behandeling desgewenst aan met kunstzinnige/beeldende opdrachten.

Wat leuk om elkaar hier te ontmoeten! Ik ben benieuwd om te horen wie jij bent en wat je hoopt te vinden!

Want ga er maar aan staan; een psycholoog vinden die bij je past. De drempel kan hoog voelen en misschien zit je niet lekker in je vel. Dan kan een keuze maken best lastig zijn.

Voor mij geldt dat ook. Ga er maar aan staan; jou hier een indruk te geven van wie ik ben, en hoe ik werk, zodat jij verder komt in die zoektocht.

Aansluiten bij jou en bij jouw behoeften is voor mij het meest belangrijk in ons contact. Hierin blijf ik dicht bij mezelf. We werken samen op een basis van openheid en vertrouwen. Als psycholoog ben ik een gewoon mens. Eentje die (ook) hoge eisen aan mezelf en aan mijn werk kan stellen.

We gaan niet kijken naar wat er mis is met je, maar we onderzoeken hoe je in elkaar steekt. Als je dat beter begrijpt en kan waarderen, kun je jouw eigen vaardigheden en kompas (weer) meer kunt gaan gebruiken in je dagelijks leven. Soms betekent het ook dat je nieuwe vaardigheden aanleert. Dit vergt moed, geduld en mildheid naar jezelf!

Als therapeut sta ik in jouw proces zonder oordeel naast je en moedig ik je aan. Ik sta je bij met wetenschappelijk aangetoonde effectieve methodes en omarm ook het ervaringsgerichte werken. Ik heb gemerkt hoe krachtig het is om thema’s en emoties te ervaren in het hier en nu. Daarom vul ik de behandeling desgewenst aan met kunstzinnige/beeldende opdrachten.

In de loop van de jaren ben ik me door middel van trainingen, cursussen, opleidingen en intervisie en supervisie blijven ontwikkelen. Ik ben geschoold en ervaren in onder andere EMDR, CGT, MBT, ACT, oplossingsgerichte therapie. Recent voegde ik daar een scholingsjaar ‘Kunstzinnige coaching’ aan toe.

Als mede-praktijkeigenaar van AanZet, hoop ik op een enthousiaste en professionele manier neer te zetten waar ik voor sta: een persoonlijke benadering, openheid en het bieden van zorg-op-maat afgestemd op jouw hulpvraag.

Mocht je nou toch nog meer willen weten, aarzel dan niet en neem gewoon even contact met me op!

Mijn werkdagen zijn maandag, donderdag en vrijdag

Opleidingen

Kunstzinnig Dynamisch Coachen, 1e scholingsjaar
Kleine Tiki Breda

ACT, Basiscursus 2019-2020
ACT in Actie

EMDR, Basis en Vervolg 2011 en 2018
EMDR Nederland

MBT, basistherapeut 2015
MBT Nederland

Gezondheidszorgpsycholoog Kind & Jeugd 2009
Rino Eindhoven

Psychologie (ontwikkelingspsychologie) 1997 – 2001
Radboud Universiteit Nijmegen

Registratie en lidmaatschappen

BIG-register: 09913434525 (GZ-psycholoog)
Lidmaatschap Vereniging EMDR Nederland (VEN)
Lidmaatschap Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten (LVVP)

AGB-code:94015951

Wilt u een afspraak maken?